Sabtu, 2 Jun 2012

Simple tapi Sweet la!

Assalamualaikum. huh.. Penat betul berjalan ke luar negeri. hehe. Aku baru je balik dari Melaka dan Negeri Sembilan. Baru sampai Kuala Lumpur jam 5 petang tadi. Wah-wah bila aku nyatakan nama negeri tu macam jauh sangat je kan? hehe.. Pada hal tak la jauh mana pun. Sebelah menyebelah je kan? saje-saje suke kata AKU PERGI LUAR NEGERI. :P
Alright. Tetiba pula aku teringat kat satu lagu yang sweet. Kalau tak silap aku la kan, hanya mereka yang pernah join  Kem PLKN Tawau, Sabah je kot yang tau lagu ni. Tak pun semua yang join PLKN. Tak pun siapa-siapalah je la yang memang tau lagu ni. hehehe.. :P

Ingat, ingat itu Remember...
Jangan lupa itu Don't forget..
Saya sayang, kamu! I love you!
Hanya engkau Only you...

Lagu yang simple tapi Sweet la. >_< Rasa sedih dan sayang kat budak-budak PLKN Tawau lagi berganda masa kiteorang nyanyi lagu ni pada malam terakhir kem. huhu. Rindu sangat masa tu. hehe.
video

*p/s : sorry la kualiti lagu very-very the low...(haha broken english) dan entah apa-apa tapi nak share juga tak pe kan? >_<

42 ulasan :

  1. lagu ni pernah jugak sy nyanyi waktu kursus btn.

    Tiba-tiba rindukan Tawau pulak. Dulu tika kerja kt lahad datu selalu gi tawau tapi skrg tawau dah smakin menjarak

    BalasPadam
  2. Salam kjue.. :)

    wowwww, kjue pergi luar negeri..jauh2,jauhnya..hik3.

    wah, kjue PLKN Tawau? merasa la pi sana ek..hehehe

    #nak nyanyi lagu ni tuk kjue jugak,hik3 >_<

    BalasPadam
  3. Pernah dengar lagu ni masa Orientasi masuk sekolah menengah dulu. hehe :D Bestttttt

    BalasPadam
  4. sonok nye org gi plkn. jaa xpenah merasa. x terpilih...hrmm....

    BalasPadam
  5. hehe wahhh!! siyes rindu gila lagu tu..last aku nyanyi darjah 6 dulu..cikgu muzik yg ajar..kehkeh

    BalasPadam
  6. alamakk..entry awak buat sy rindu dengan team plkn sri ledang johor sesi 2007...best kan plkn?hehe

    BalasPadam
  7. zaman saya plkn belum wujud lagi :-(

    BalasPadam
  8. teya tak dapat PLKN . macam best je duk PLKN . macam2 lagu belajar !

    BalasPadam
  9. wahhh kami wira wirawati negara~~~ hahahaha PLKN :P

    BalasPadam
  10. wah..pernah g plkn ea..mesti seronok kan..sweet la liriknye ue..^^

    BalasPadam
  11. owh..sb tu saya xpenah dgar..sebab bkan plkn tawau..hehe..
    Luar negeri tu..haha..saya pon selalu gak p oversea..pulau pinang..hehe

    BalasPadam
  12. satgi sy pun ada urusan kt luar negeri, hikk...

    BalasPadam
  13. wah, jauhnya g luar negeri. haha.. keluarga cik tikah x de sape lagi pergi plkn. hehe

    BalasPadam
  14. dila xkena pun plkn..so xth lagu ni..cmne rentaknye la ek..hehe

    BalasPadam
  15. Wah. Apa pun mungkin yang pernah, rasa pengalaman plkn ne. Share la lagi. :)

    BalasPadam
  16. Wuaaa, rindu plkn. sobbsobb ;']

    BalasPadam
  17. Fiza pun dapat plkn tapi fiza tak pegi.. Sebab pelatih sukarela je.. Hikss.. :D Lagu tuu memang best..

    BalasPadam
  18. hehehe sweetkan lagu ni shameel Iskandar.. :)

    ckj pun rindu kat tawau.. entah bila dapat pergi sana lagi... huhu..

    BalasPadam
  19. hehe kak Tinta Lana... memang jauh tu.. hihi.. :P

    yup alhamdulillah merasa juga la naik kapal terbang.. :)


    thnks akak.. :)

    BalasPadam
  20. Insya Allah jaakechik.. ada rezeki lain... :)

    BalasPadam
  21. hehehe saje je mengimbau kenangan lalu SaddLone .... rindu kan? hehehe.. :P

    BalasPadam
  22. memang best putryteya.. bukan belajar macam2 lagu je.. macam perkara juga dapat belajar.. :)

    BalasPadam
  23. Detective Fiqa : heheheh dia ada start menyanyi da..

    BalasPadam
  24. hehehe seronok3.. sweet kan ★ aIsyaH ★ ? hehehe..

    BalasPadam
  25. iya ka Riswin Zahari? macam mana best tak lagu ni?

    BalasPadam
  26. tak tau rentaknya ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~? ce play video kat dlm entry tu.. hehe.. :)

    BalasPadam
  27. Insya Allah FEDO.. kalau ckj teringat kenangan PLKN ckj share lagi ea.. :)

    BalasPadam
  28. pelatih sukarela Fiza Suhaimi? tak fahamlah.. hehe.. thanks.. :)

    BalasPadam
  29. Hani tak dapat pi PLKN . macam best je kan .. dapat banyak pengalaman . kawan-2 :)

    BalasPadam
  30. hehehe insya Allah Hani Shaa ada rezeki lain tu untuk hani.. :)

    best... hehe.. betul tu.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)