Selasa, 12 Jun 2012

Yeah! lega...

Assalamualaikum. Pertama-tama sekali syukur alhamdulillah.. berjaya. Ceritanya begini.

Ckj buka website poli ckj tadi. Check tarikh untuk masuk poli dan daftar online. Result asrama da keluar da. Alhamdulillah ckj dapat asrama lagi untuk semester kali ni. Kawan-kawan sekelas ckj hanya 4 orang je yang dapat asrama. Syukur sangat ckj tersenarai daripada salah seorang daripada 4 orang tu. =) 
Ckj gembira + lega sangat. Sebab berhari juga la ckj tunggu result asrama tu keluar. Bukan ckj tak mau duduk di luar kawasan poli. Tapi banyak perkara yang perlu ckj fikirkan kalau nak duduk rumah sewa. Ckj da la tak pinjam PTPTN. Dapat asrama ni, kira dapat la mengurangkan kos perbelanjaan ckj sepanjang pengajian. =) lagipun duduk rumah sewa ni banyak keluar duit dan agak bahayalah bagi ckj. huhu. 

Mudah-mudahan semester depan pun ckj still dapat stay duduk di asrama. Biarlah banyak aktiviti sekali pun yang penting ckj rasa lebih selamat berada di kawasan poli. =)

*p/s : maaf la kalau ada yang kurang setuju dengan apa yang ckj nyatakan dalam entry ni. Ianya hanya sekadar pendapat dan perkongsian dari ckj. Thanks. >_____<
* saya adalah salah seorang Pelajar Politeknik. =)

22 ulasan :

  1. untung la dpt duk asrama lagi, jimat duit, lebih selamat.. btw slmt kembali ke asrama ye...hehehe

    BalasPadam
  2. bagus lah tu CKJ ..jimat duit,keselamatn pn terjage la jgk kn

    BalasPadam
  3. dila pun prefer ckj duk asrama..macam2 leh jd kalau duk rmh sewa..

    BalasPadam
  4. Betul2. Lebih selamat kalau duduk di asrama :)

    BalasPadam
  5. waa, hanya org tertentu eh blh masuk asrama? tahniah! selamat sambung blaja balik ckj. (lama sgt xsinggah sini.)

    BalasPadam
  6. betul3 . tinggal asrama lebih bayak fekdah . ..jimat kos bebeh :)

    BalasPadam
  7. fi tak dapat asrama untuk sem 4...uwaaa...abih lari bajet duit fi sob3 :(

    BalasPadam
  8. bagusla. byk kelebihan tinggal kat asrama ni. bijak2 berbelanja tau. :)

    ~cik na juga ex-student poli~

    BalasPadam
  9. alhamdulillah ada rezki stay asrama lagi ^^

    BalasPadam
  10. hehehe thanks anNaqia... Alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  11. Akak belajar dulu...duk asrama jugak...hihihi jimat sikit walaupun pergaulan tidak bebas...

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..tak yah susah nak cari rumah sewa kan.lagipun dok asrama lebih selamat.safety first ^__^

    BalasPadam
  13. hehehe.. ckj rasa lagi ok bergaulan kita tak bebas daripada terlampau bebas kan Che Rosliza Che mat? >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)