Sabtu, 9 Jun 2012

Eksesori kepala

Assalamualaikum. Untuk entry kali ni ckj mau share sesuatu yang menarik. Ckj jumpa masa tengah blogwalking.  

Eksesori kepala Siti Nurhaliza masa Malam Mania. Katanya di twitter "ni hasil kreativiti last minit masa MANIA..pembalut coklat pun jadi eksesori kepala..huhuhu"
Kalau Siti tak cakap memang takkan perasan la yang itu hanya pembalut coklat je. Sebab benda tu nampak macam barang berkualiti! Siti boleh jadi contoh sebagai artis yang so down to earth. Suka dengan sikap Siti yang tak cerewet dan memahami situasi.


Kalau tak silap ckj, Siti Nurhaliza ni banyak recycle baju-baju lama yang da diubah suai oleh adik ipar dia or kakak ipar dia kalau tak siap. ckj tak sure.Ubah suai sikit nampak la macam moden. Memang kreatif kan?

info dari : jennykaleyn

*p/s : Kita pun boleh buat macam ni. Sambil-sambil recycle boleh berjimat kan? 

23 ulasan :

  1. datuk siti pakai ape ape pun cantik :D

    BalasPadam
  2. Seyes, pembalut coklat?

    pasni nak beli tudg aidijuma, pastu tampal2 pembalut cukelat kedburi..boleh tak? hik3.

    #betul tu kjue, siapa yg kreatif juga, senang cari duit..dah bnyk terbukti kan kt skeliling kita. ingat lgi, zaman buat bunga perhiasan guna straw. taktau kjue ingt ke tak, hi3

    BalasPadam
  3. aritu dh recycle botol mineral wt corong pelbagai guna, hikk...

    BalasPadam
  4. pembalut coklat? huuu
    kreatif bangat... hahaaa xD

    BalasPadam
  5. SERIUS!!!, down to the earth siti nih, sangat kreatif :D

    # maaf fi dah lama tak lawat blog ni sbb sibuk sangat sampai blog tak terupdate

    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2012/06/pending-kejap-buffering-sebentar-not.html

    BalasPadam
  6. kreatif rupanya siti nurhaliza !
    nampak sungguh macam emas laaah ... :D

    BalasPadam
  7. Kreatifnya Siti Nurhaliza. hee :D
    Pakai apapun akan tetap cantik ^_^

    BalasPadam
  8. kalau kreative leh jadi pnye..recycle memang jimat tapi perlu upgrade sikit ikut kesesuaian..kira up to date lah.^_^

    BalasPadam
  9. mmg kreatif.. tak terpikir.. tapi kalau kita yg bukan artis ni rasanya compom org cepat perasan tu pembalut ceklat

    BalasPadam
  10. jimat gak dia nih..
    Bagus2..
    lega laki dia^^

    BalasPadam
  11. hehehe betul Dakara... orang canitk.. :)

    BalasPadam
  12. betul la tu kak Tinta Lana pembalut coklat..

    hehehe nak tampal pembalut coklat kat tudung? hehehe boleh gak tu.. nanti akak da buat akak gtau saya tau .. nak tgk... hehee.. :P

    #owh..yang bunga straw tu.. dah lama da kelihatan.. :) stuju dengan apa yang akak katakan.. :)

    BalasPadam
  13. hehehe memang kreatif kan shar90? ckj pun tak sangka.. :)

    BalasPadam
  14. hehehehe betul tu Syarafi[skyforce331].. :)

    Tak pe.. utamakan yang penting dulu kan?

    BalasPadam
  15. betul Azhafizah[フィザ].. ckj sokong.. recycle yang lama untuk jadikan yang baru.. :)

    BalasPadam
  16. Waaaa... guna pembalut coklat jew? huuu.. kreatif sangat... hahaaa xD Siti pakai apapun akan tetap cantik :)

    BalasPadam
  17. yup.. ckj pun mula2 dpt tau tak sangka Hani Shaa.. kreatif kan? hehehe betul tu.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)