Jumaat, 29 Jun 2012

Nama baru untuk roti canai...

tak kesah tumblr
Hahaha nak try ar order macam ni kat kedai mamak.. :P

57 ulasan :

  1. aku pernah dengar kat radio ni..

    BalasPadam
  2. amboiii.. camtu pon boleh? hehehe..

    BalasPadam
  3. hahaha, style. lps ni boleh try ckj :D

    BalasPadam
  4. mamak kasi roti najwa letip ada ka? agak2 dia phm tak?

    BalasPadam
  5. hehe . klakor lah :) *ada mamak tu nak faham ? hihi

    BalasPadam
  6. hihi.. deno slalu dgr pasal ni :)

    BalasPadam
  7. kahkahkah..bengang je hencek mamak tu nanti...sambil pelat2 cakap melayu...cer try....

    BalasPadam
  8. hahaha..fanatik Najwa Latif tol ar..leh try order nih.

    BalasPadam
  9. hahaha..lawak lawak..mamak tau ke lagu KOSONG tuhhh

    BalasPadam
  10. hahaha! takle blah! roti najwa natif. memang tak la nak order camtu :P

    BalasPadam
  11. HahahahahaXD
    Roti najwa latif eh..
    HahahahaXD

    BalasPadam
  12. haha . lucu nya ^^,

    kat fb ada org post :
    "bang roti najwa latif sebungkus"

    "roti najwa latif?"

    "roti kosong...kosong...kosong ohh"

    "okay , siap . untuk sapa ?"

    "untuk dia . hei untuk dia..."



    HAHAHAHA . macam2 ^^,

    BalasPadam
  13. hahahah sempoi.....lepas ni nak try kat kdai mamak...wlaupon tak mkan kat kedai mamak.hahaha

    BalasPadam
  14. pernah tengok ni dalam FB . hahha
    lawak !

    BalasPadam
  15. hahaha...terbaik...fyna pun nak try gak lah pasnih..

    BalasPadam
  16. awk try laa order cmtu, klau menjadi bgtau ek, hukk...

    BalasPadam
  17. haih..penangan najwa latif...haha..:)

    BalasPadam
  18. haha..pening mamak tu amik order

    BalasPadam
  19. haha , jap gi mamak tu bukak youtube cari lagu najwa :P

    BalasPadam
  20. wakakaka... lawak2.. eh pengsan si NL tuh :p

    BalasPadam
  21. muahahahha.. segan la pulak kang ramai yang jd penonton

    BalasPadam
  22. Hahaha..nnti mamak bg roti 'carta hati'...special 'untuk dia'

    BalasPadam
  23. kedai mamak buka 24hours kan? dan sesungguhnya, gua rasa kalau gua duduk situ 24 jam tu pun, belum tentu mamak tu bagi gua roti najwa latif 1. :)

    BalasPadam
  24. tak tau la noornazuha... kalau dia ada dengar dia tau kot.. haha..

    BalasPadam
  25. ckj lak 1st time jumpa kat tumbler putryteya.. hehe

    BalasPadam
  26. fyna, aisya dan faizah husna.. tu lah.. try la mana tau ada mamak yang faham.. :P

    BalasPadam
  27. bukan pening apa delarocha.. pening layan kerenah org yang order tu.. haha..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)