Isnin, 11 Jun 2012

matemetik

Assalamualaikum. ada sesiapa yang suka matematik? ke ramai yang jadikan matematik ni subjek yang paling dibenci? macam ni..
Ckj suka sangat math. Tapi kurang suka Add math. hehehe. Best tau math ni. Nak tau tak apa kaitannya dengan LOVE? hehe may be ramai yang dah tau... tapi tak pe la untuk koleksi menarik di Kay Jue Blog. tengok ni..

acam best tak? hehehehe.. nak lagi bestkan ce search bende ni kat google search

(sqrt(cos(x))*cos(200x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5

korang jumpa tak? hehehe.. 
info dari : Coklat Susu

Bagi yang suka math kan ckj nak tanya ni... korang nak tak pakai jam yang macam ni..

*p/s : maaf entry ni banyak gambar. Menarik pula rasa. itu yang ckj share. :) Thanks ea sebab sudi baca dan tengok gambar2 ni.. =)

36 ulasan :

  1. sama ar, masa sekolah dulu pun math adalah subjek yang paling best, nombor adalah asas kehidupan XD

    BalasPadam
  2. Add math is my favourite^^

    BalasPadam
  3. dlu sye xsuke math tp skrang dpt math, xcited plak... hehee... yg pic hijau tu klo versi english lg dlm maksud dia... lawak alphabet + nombor... hehee xD

    BalasPadam
  4. jaa dah try search ngn pak google. nampak love laa....hikhik... jaa pon suka math tapi x suka add math jugk. susah! btw suka yg nobita buat tu... :)

    BalasPadam
  5. Salam..

    hihi, tiba2 je "kira berat badan nana"

    sebut pasal math..akk pun suka..add math juga..

    tpi rasa suka tu 'dibunuh' masa di sem sekian2 di U.. huhu..sadis gak ayat akk tu ya,hehehe.

    BalasPadam
  6. masa sekolah rendah suka lah. bila dah naik skolah menengah n matriks, dah x suka. then cr kos kt universiti yg xde amik subjek math. hahahaxD

    BalasPadam
  7. kenapa jam tuu macam nak membunuh je ? hehe :P math best . walaupun cikgu mengamuk ajar mun sorang , tapi best ! huyhu :p

    BalasPadam
  8. nak beli jam cam kat atas tu laa.. :)
    Math best, add math lg best

    BalasPadam
  9. sy mmg suka mkn keju & suka math jgk. tp add math kurang sket, pening2 lalat dibuatnya. huhu.. kita sama. :)

    salam kenal cik kay jue. :)

    BalasPadam
  10. Suka matematik tapi suka tidur masa cikgu tengah mengajar subjek maths. Sebab tu matematik nasa SPM gred hancurrrr :( Hee.

    Sengsara pakai jam macam tu ^.^

    BalasPadam
  11. waaaa... menarik2!!!

    tapi macam mana pun aku tetap x suka math.. wahahaha

    BalasPadam
  12. menarik... tak sangka kelur bentuk love b ila searh.. hehehhehe sangat comel..

    sma cam CKJ dulu time study suka math tapi tak suka add math (akibatnya add math atas pagar je)

    BalasPadam
  13. best ler entry ni math & cinta ! hehe

    BalasPadam
  14. saye minat sgt math dgn addmath :)

    BalasPadam
  15. knapa laa soalan math i <3 u tu xde wktu exam ptd aritu, erkk...

    BalasPadam
  16. math ni sebenarnyer best betul tak shar90? :)

    BalasPadam
  17. jaakechik : hehehehe betul dapt love... >_<

    BalasPadam
  18. hahaha tu la fasal xde kena mengena..
    wah ok la dua2 kak Tinta Lana suka.. :)

    BalasPadam
  19. tak sure la pula ada jual ke tak jam tu keri ikhwan.. hehe..

    BalasPadam
  20. hehehehe it's ok iyou.. setiap org ada bnd yang dia minat.. :)

    BalasPadam
  21. sama la kita kak syiela.. add math atas pagar je.. :)

    BalasPadam
  22. sy suka bab y mengira2 dri mmbaca ..hehehhe :))

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)