Ahad, 24 Jun 2012

Makin Kurang

Assalamualaikum . huh.. penat ckj tak hilang lagi ni. Pada 22 hingga 24 Jun yang lepas.. ckj ke Melaka. Saje je bermalam di rumah Cik Payung. huh.. tak sempat ckj nak update blog sebab 2, 3 hari sebelum ckj berangkat ke sana ckj sibuk print out dan file kan report praktikal ckj.
Makin lama makin kurang la nampaknya ckj akan update blog, mengikut kesempatan masa yang ada. =) Iya la da sampai masa anak-anak semut sekalian kembali ke sarang nyer.. hehehe.. huh? faham ka? Maksud ckj semua pelajar-pelajar IPT da nak kembali ke pusat pengajian masing-masing menyambung pengajian. (ayat skema hadui... hahaha)

Ok lah ckj mau rehat dulu. Thanks for reading. >__<  dan selamat membuat persediaan untuk kembali ke sarang  ya semut-semut. hehehe.. 
uih.. bestnyer baring...

34 ulasan :

  1. haha.. ckj, selamat kembali ke sarang ya. :)

    BalasPadam
  2. HEHE..WELCOME BACK TO SARANG..SARANGHAE...
    FOLLOWER KE 938

    BalasPadam
  3. heheh ... ckj .
    kita nanti pun nak ke sarang jugakk.
    sama la macam ckj .. jrg dah nk update lepas ni ):

    BalasPadam
  4. dah masok sarang ea... hehehee
    makin bykr keje ckj nanti... lps present nk kene buat pikir psal proposal projek plak nanti... hehee
    gud luck ckj xD

    BalasPadam
  5. okay ckj selamat kembali ke sarang :0 all the best, stay focus .

    BalasPadam
  6. Slamat mnjalani kehidupan sbgai plajar..bljr rjin2 ye..

    BalasPadam
  7. semut pekerja pasti pulang ke sarang kn ^^

    BalasPadam
  8. wahhh lama zera ta bw, blog ckj dah lain! tantekkk nyee. hehe. rehat yaww!:)

    BalasPadam
  9. Salam.

    Uhh..ya..apapun kjue..jangan lupakan akk..sob sob sob (T__T)

    *belajar biaq bersungguh2 na.. ^_^

    BalasPadam
  10. wahh bz bz bz... ok ckj time to rehat ^^

    BalasPadam
  11. selamat kembali ke ipt ^^ hehe

    pisst.. da lama tak singgah sini, blog cik kay jue dah tukar warna lah ><

    BalasPadam
  12. selamat kembali ke sarang...

    BalasPadam
  13. Selamat berehat CKJ =D hehe.

    BalasPadam
  14. jaa pon bakal jadi student gak jap lagi..maybe akan makin kurg jgk meng hupdate entry,, hehe...apapun dahulukan benda wajib baru blogging okeyy...

    BalasPadam
  15. kalau kekasih blaja tmpt sama, mesti x sabar nak balik kan. hehe...

    BalasPadam
  16. selamat berjuang.. hehehe

    BalasPadam
  17. CP kalaw kat sarang laju jerr update , kat rumah yang jarang update ... cmnew tuh ?? CP bulan9 nanti baru balek kew sarang :)

    BalasPadam
  18. hahaha yup saranghae Yumida..
    Thanks.. >_<

    BalasPadam
  19. kita geng putryteya.. hehehe biasa la.. stdy lebih penting daripada blog.. itu la jadi nyer lepas ni.. :)

    BalasPadam
  20. tu la fasal shar90.. poning den ... huhu.. thanks.. >_<

    BalasPadam
  21. hehehe lama tak nampak zera eira...

    hehehe Thanks... :)

    BalasPadam
  22. uih.. mane leh lupa kat akak Tinta Lana.. huhu... yup itu pasti kak.. thanks.. :)

    BalasPadam
  23. hai Hanamiko Sakura! lama tak nampak bw ni.. hehe..

    thanks.. >_<

    BalasPadam
  24. sama la kita berjuang jaakechik... yup u right.. :)

    BalasPadam
  25. macam tu pula cweet pinky.. hehehe lambat lagi bulan 9.. ckj da nak masuk da..

    BalasPadam
  26. well, semoga kehidupan di sarang ekau di sana dilindungi dan dipermudahkan oleh Allah ye.

    * gua komen baik je kan? kihkihkih

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)