Ahad, 3 Jun 2012

Siapa Nak...

Assalamualaikum. Seperti yang pernah ckj beritahu di entry bulan april yang lalu, ckj akan buat acara ni sekali lagi. So da tiba masanya. :) huh.. lamanya tak buat sticker. Jadi ckj nak buatkan sticker free untuk korang kalau ada yang sudi tinggalkan request korang kat bahagian komen entry ni. Cuma tulis korang punya request macam ni :

1. warna ( kalau boleh bagi code warna)
2. bentuk
3. nak tulis apa kat sticker tu
4. contact korang (email/ fb atau apa2 yang berkaitan)
5.nak letak karton apa dekat sticker tu. lagi cun kalau korang ada link/ contoh karton tu. =)

Harap ada yang sudi tinggalkan request >_<. Kali ni ckj akan limitkan sampai.. urm.. tengok la takat mana ckj nak. hehe.. akan di beritahu kemudian.. :)

*NEW UPDATE 15 JUN 2012 REQUEST TAMMAT*
THANKS U ALL >_<


48 ulasan :

  1. waa .. Hani nak .. da lme tunggu .. hehehe

    warna : pink
    bentuk : bulat
    nak tulis kat sticker tu : Beauty Heart's Writer - http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/
    email: hani_shaa@yahoo.com
    karton: doodle muslimah

    BalasPadam
  2. Cepat-cepat terjah blog awak. Hikhik. Sudilah kiranya terima permintaan hamba ini :]

    1. kaler ----> pink muda

    2. bentuk ----> bulat

    3. Perkataan ----> Official Blog Emeliena -emeliena.blogspot.com

    4. contact korang ----> emelienamusician@gmail.com

    5.nak letak karton apa dekat
    sticker tu. ----> Doodle Muslimah la jugak .

    #Akhir kata, thanks for the info yeee . winkwink ;]

    BalasPadam
  3. sudi diterima dengan senyuman emeliena.. thanks juga sebab sudi.. :)

    BalasPadam
  4. pink muda ----> #FF9999
    boleh kann ? kan ? (mengharap sambil buat muka comel. Perghhh, sila muntah. keke)

    BalasPadam
  5. Nak2 ^_^

    Warna : pink muda
    Bentuk : bulat
    Nak tulis kat sticker tu : Sally Yatiey - http://sallyyatiey.blogspot.com/
    Email: sally2494@gmail.com (Liey yatiey-FB)
    Karton: doodle apa2 je lah. hee :D

    BalasPadam
  6. wahh, cKj wt sticker part 2 plak..

    gambatte ne ^^

    BalasPadam
  7. hehehe.. saje je caliph shuriken... dah kasi tau 2 bulan yang lps.. :) lagi pun report da settle tak de buat apa..:)

    BalasPadam
  8. shu nak ! hehe

    Warna : CC0099
    Bentuk : Bulat
    Tulis : Shuhada Othman @ mung2.blogspot.com
    Contact : unguviolet307@gmail.com
    Cartoon : http://3.bp.blogspot.com/-TdZHMN4gMag/T7QBd5Lh9VI/AAAAAAAAA6c/UNeYoR1tNRc/s830/header.png (bole ke ckj? hehe. if x bole, doodle muslimah pape pon xpe ^^ )

    Thank you ckj :)

    BalasPadam
  9. nak jugak boleh? syg ckj ketat2 =P

    1. kaler -> pink muda

    2. bentuk -> bulat

    3. Perkataan -> Noraqilah Johari Official Blog -http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    4. contact korang ->noraqilahjohari@rocketmail.com

    5.nak letak karton apa dekat
    sticker tu -> nak letak doodle Muslimah yang cute =D

    BalasPadam
  10. waaaaaa..ckj nak kasi brg free..harap2 bleh dapat lagi ..

    warna : hitam+kelabu (warna blog)
    bentuk :bulat
    perkataan :liyana yani <3
    http://lyanna95.blogspot.com
    contact:liya_aka_naza@yahoo.com/Facebook.com/leyanachan
    gambar :doodle ana muslim/doodle yang sesuai :)

    BalasPadam
  11. ASSALAMUALAIKUM CIK KAY JUE .. WINK2 .. NAK MINTAK JUGAK BOLEY ? SY XPENAH ADE STIKER NI .. KEHKEH ..

    1. warna - HITAM UNGU
    2. bentuk - BULAT @ LOVE
    3. nak tulis - SETIAP DETIK CERITA TENTANG KITA
    4. contact - nojiejihah@yahoo.com
    5.nak letak karton - DOODLE COUPLE .. (kalo xleh .. ikut la carton pape pun)

    MEKASIH CIK KAY JUE .. ^,^

    BalasPadam
  12. KALEW UH XDO KOD UN YUNK .. XPE LA KALER2 CAMNE UN .. CNTIK D MATE .. OK LA TU .. HEHEHE

    BalasPadam
  13. cepat2 daftar untuk sticker CKJ..sticker CKJ buat comel2 taw..=)

    BalasPadam
  14. sempat lg ke ni hehehhe

    kalau masih berkesempatan nak juga... chewah hehehhehe


    Warna : oren
    bentuk : love @ bulat
    tulis : syiela semekarartie
    email : syiela_f@yahoo.com
    cartoon: Doodle muslimah ke baby twin ke.. atau apa2 yg CKJ rasa menarik @ menyenangkan kerja CKJ..tak kisah la org nak bagi free tak nak banyak songeh sangat

    tima kasih sangat2 ye

    BalasPadam
  15. sempat lagi kak syiela.. alright. noted.

    BalasPadam
  16. Insya Allah ecadwinkyasha... awak buat lagi comel...

    BalasPadam
  17. salam akan...kiter nak jugak., boleh tak??huhu :)

    Warna: pink lembut+kelabu
    gambar:http://4.bp.blogspot.com/-8yu8H0RpMy4/T9McRxBjxeI/AAAAAAAABgY/vS4aJbZDhzs/s200/manis-1.png
    bentuk: bulat
    kata2: Si Gadis Nara Omey/http://sigadis-naraomey.blogspot.com

    BalasPadam
  18. nk jugak kalo sempat lagi hehe

    1. kaler - pink purple

    2. bentuk - bulat

    3. Perkataan - Cerita Dari Hati
    http://diaryyeyla.blogspot.com

    4. contact - eylapink@gmail.com

    5.nak letak karton apa dekat
    sticker tu -> nak letak doodle yg stylo-stylo. contah camni

    http://1.bp.blogspot.com/-Lc1qvesmnSc/Tvc-JeZ3JKI/AAAAAAAAAFE/dq3PP1FjbYo/s320/24811_377819638566_205806848566_3618259_2048147_n.jpg

    tapi CKJ cari kan yg sopan la yer hehe...

    BalasPadam
  19. kalau farah request sekarang, dapat tak?
    1. warna : soft pink
    2. bentuk : love
    3. nak tulis apa kat sticker tu : kesah aku, dia dan dot dot dot
    4. contact korang : http://rajafarah94.blogspot.com
    5.nak letak karton apa dekat sticker tu. : err.. takde link nye laa..nak doodle muslimah yg tomey2.. hee~~

    BalasPadam
  20. bole,
    fb : www.facebook.com/rajafah94
    e-mail : rajafarah94@yahoo.com
    err, kalau kat sticker tuu tulis link blog bole kan? hee~~

    BalasPadam
  21. kod warna #ff99bb
    sorry kak :D

    BalasPadam
  22. CKJ : nie kod color nye yer #ff99bb

    BalasPadam
  23. ye ker masih sempat..wah...,

    warna,.#ff0099
    bentuk bulat
    tulis 'mia duniaku'
    fb Izan Hussain Mia / page izan mama mia

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363113293754916&set=a.333771980022381.79394.333211883411724&type=3&theater

    tq..

    BalasPadam
  24. cik lynn nk gk boleh x? =)

    1.warna : #FE2EF7 & #01DFD7
    2.bentuk : bulat
    3.tulis 'En. Wan & Cik Lynn'
    4. lynnhana90@yahoo.com/lynnlinda.blogspot.com
    5. gambar :
    http://2.bp.blogspot.com/-_uHEbpiB8h0/TtEz8jk7_pI/AAAAAAAAE5Y/Gam2eBB0Hak/s1600/freebies+kapel.png

    tq =)

    BalasPadam
  25. 1. warna ( kalau boleh bagi code warna) : Pinky
    2. bentuk : Bulat .
    3. nak tulis apa kat sticker tu : Liyana Fauzi (Tulis kat atas)
    Pink Is Sweet (Tulis kat bawah)
    *Sebab dia kan bulat , haha .
    4. contact korang (email/ fb atau apa2 yang berkaitan) : https://www.facebook.com/liyanaforeverlovepink?ref=tn_tnmn
    *FACEBOOK ITEWW:)
    5.nak letak karton apa dekat sticker tu. lagi cun kalau korang ada link/ contoh karton tu. =) : http://i1156.photobucket.com/albums/p578/Yana_Nana21/sticker1yana.png

    Nak macam ni : http://3.bp.blogspot.com/-jFIzVYDOVuo/T4WvpRoaduI/AAAAAAAAAsQ/1c3B1PCrcDQ/s1600/6.png

    Kartun tu gatikan dengan image sticker saya bg , yang domo dan spongebob tu..

    BalasPadam
  26. Klau siap , bagitahu di fb sye , atau di blog sye eh ? THANKS DARLING !

    BalasPadam
  27. yang "LIYANA FAUZI" tu , bagi besar sikit ehh , haha , sebb nma saya . hehehee . thanks awk:)

    *Sorry susahkan:')

    BalasPadam
  28. Agak2 kan , bila siap eh ? hehehee , sebabsaya nak bagi jadi watermark sye:) hehehehe . Thanks wok:D Lmbat tak untuk siapkan ? *Sje tnya

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)