Sabtu, 9 Jun 2012

Siap semuanya untuk kamu :)

Assalamualaikum. huh.. Akhirnya berjaya juga ckj upload sticker-sticker request korang semua. Thanks ea kepada mereka yang sudi bagi request hari tu >_< dengan request korang tu, sedikit sebanyak dapat membantu menghilangkan kebosanan ckj semasa di luar negeri  tempoh hari. Thanks a lot yeah! >_<

Ini dia sticker-stickernya.. >_<



Terima Kasih sekali lagi. >_<

*p/s : request untuk sticker tu ckj tak tutup lagi siapa nak boleh klik sini >_<
may be ini acara siapa nak yang terakhir ckj buat. >_<

44 ulasan :

  1. cute nya ckj....comel2 laa...pandai betul ckj buat!

    BalasPadam
  2. Wahh, Cantiknya! Memang pandai laa ckj buat.. :)

    BalasPadam
  3. selamat mun dah dapat satu .
    tak jeles sangat ! huhu :D
    cantik sgt CKJ .

    BalasPadam
  4. fuuh... cute gilew... hehee xD

    BalasPadam
  5. Thanks lagi CKJ :D hee. Comel2 ^_^

    BalasPadam
  6. Wahh, Comelnye! Hani pun dpt satu .. tq :)

    BalasPadam
  7. cik kj...
    camne ye?
    antar kat fb je la blh..
    noraqilah johari =)
    nk kasi email lg skali kot2 slh..hehe
    ---> noraqilahjohari@rocketmail.com
    time kacih ye.. =D

    BalasPadam
  8. kat cni pn blh ---> noraqilahjohari@gmail.com =D

    BalasPadam
  9. Cantiknya sticker. Kreatif Cik Kay Jue =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

    BalasPadam
  10. comellah sticker2 nie smua...

    BalasPadam
  11. comelllnyeww ..

    hehe

    ain follow sini ^^
    mrsaibis.blogspot.com

    BalasPadam
  12. waaa cantik cantik sume ^^

    BalasPadam
  13. erk.. ni sticker free ke..?? camne nk dptkan...?? heee

    BalasPadam
  14. Salam kjue.

    Terbaik seperti selalu! >_<

    Aaa..tetiba rasa macam nak jugak la kjue, heh3. sebab..terus tak terbuat2 lepas kjue bgi instruction dulu,hahaha.

    BalasPadam
  15. wahhhhhhhhh !
    chumel laaa..
    cik eyla pon nk ahaha...

    BalasPadam
  16. Ya Allah comeeeeeeeeeeeelnyaaa <3

    BalasPadam
  17. terbaik laa, cKj mmg tokei sticker bkualiti tggi, hikk...

    BalasPadam
  18. semua lawaaa laaa :) chumel .nak dua !

    BalasPadam
  19. comel comel doodlenye.kreatif lah CKJ

    BalasPadam
  20. thanks dear!.. suka ^__________^

    BalasPadam
  21. ckj just design or print skali sticker2 tu ek?

    BalasPadam
  22. huhuhu..cantik sangat,..tak sempat lor..

    BalasPadam
  23. jaakechik, Fiza Suhaimi, shar90, Nurulee, Nurul Iman, ain nabila, Cik Anis, Dalila Samsudin : Thanks a a lot u all.. :) Alhamdulillah.. ckj masih kena banyak belajar lagi buat arts ni.. :)

    BalasPadam
  24. nak juga StuntWomanWho :)? klik kat link dlm entry tu.. :)

    BalasPadam
  25. welcome.. >_< thanks juga kat Sally Yatiey sebab sudi send request.. :)

    BalasPadam
  26. hehehe malu saya kak.. Alhamdulillah la kak sy ni pun masih praktis lagi ni..

    kak Tinta Lana nak? boleh je kak.. klik kat link tu dlm entry tu.. :)

    BalasPadam
  27. Thanks ♥ Cik EylaDiLLa ♥.. nak? klik link kat entry tu ea.. >_<

    BalasPadam
  28. tokei sticker berkualiti tinggi caliph shuriken? uih.. xde ar sampai macam tu.. hehehe.. ckj pun baru je lagi dlm design ni.. :P

    thanks ea.. :)

    BalasPadam
  29. hehehehe thanks

    nak putryteya? klik link dlm entry tu ea.. :)

    BalasPadam
  30. thanks Azhafizah[フィザ].. doodle tu ckj ambil kat internet je fiza.. huhu..

    BalasPadam
  31. Alhamdulillah thanks kak syiela sebab sudi send request.. :)

    BalasPadam
  32. setakat ni design je ary_lee... print tu belum ada yang request.. :)

    BalasPadam
  33. thanks izan mama mia.. tak sempat? sempat lagi ni... klik link dalm entry tu.. :)

    BalasPadam
  34. ASSALAMUALAIKUM CIK KAY JUE .. SORRY2 LATE CHECK EMEIL N TGOK BLOG .. BUSY SKNG ..

    THANX TUK STICKER TU .. SANTEK GEGILE ..

    TRIME KASIH BEBANYAK2 ..

    BalasPadam
  35. walaikumussalam dEdEQ dE wIshEs...

    it's okay.. yang penting da ambil da.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)