Rabu, 13 Jun 2012

Wordless Wednesday*30

44 ulasan :

  1. kucing tu mcm nk cepuk jaa itik tu, hukk...

    BalasPadam
  2. Alaa, comelnya =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

    BalasPadam
  3. comel la sangat hai...

    yang berpangkat jgn pulak nak menindah mereka yg di bawah.. ye ke CKJ

    BalasPadam
  4. @caliph shuriken

    Aha..stuju ngan caliph,hahahaha.

    apapun,comel bangat dehhh! ^_^

    "sabar tau awak..hik3 >_<"

    BalasPadam
  5. kucing tu nampak baikk sangat , tapi kesian jugak kat anak ayam tu mcam kena penyekk jek :D

    BalasPadam
  6. hahahaa... teringat kat kucing dgn arnab sye dlu... best friends... hehee

    BalasPadam
  7. sweet je kan itik dengan kucing nie , hehe :D comel bah ! XD

    BalasPadam
  8. sweetnya itik gan kucing tue...Nak sambung dialog...."Tapikan kita tak boleh bersama...berbeza kaum hihihi"

    BalasPadam
  9. prihatinnya kucing pada itik comel ni..kalau manusia begini kan bagus.^__^

    p/s:mereka haiwan comel.

    BalasPadam
  10. Agak bagus jugak kalau dapat sahabat seperti kucing itu, tetapi jangan jadi duri dalam daging sudah :)

    BalasPadam
  11. ya,,sesuatu yg terjadi mmg ada hikmahnya,yakin itu,hati akan tenang,...tq kay jue

    BalasPadam
  12. alo comelnyeee...

    betul2, tiap apa yg berlaku tu ad hikmahny :)

    BalasPadam
  13. ala comelnyer...sweet sangat2///salam kenal yer dr ibuqalief follow yg ke 868 :))

    BalasPadam
  14. kucing tuh mcm nak belasah itik tuh
    T.T

    BalasPadam
  15. hehehe urm betul juga tu kak syiela.. >_<

    BalasPadam
  16. hehehe ambil pic ni kat google image je Sally Yatiey... :)

    BalasPadam
  17. hehehehe macam kena penyek ea putryteya? :P

    BalasPadam
  18. wah shar90 bela kucing ngn arnab? bestnyer.. !

    BalasPadam
  19. betul3 Azhafizah[フィザ].. tapi susah nak cari manusia yang macam tu.. :)

    BalasPadam
  20. alahai awk jgn la tekan kepala saya hehe..

    BalasPadam
  21. haha. a'ah xD

    anyway, thanks singgah blog kita ;)

    BalasPadam
  22. hahha , comel sgttt awakk whai ayam. ekeke

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)