Selasa, 26 Jun 2012

Lega, Tersenyum, dan hm.. ok

Syukur Alhamdulillah. Segala kesibukkan aku yang datang secara tiba-tiba tu, Akhirnya dapat diselesaikan dengan tenang tanpa kelam kabut. Inilah nikmatnya bila kita buat kerja First minute. bukan Last minute. >_<  Syukur kepada Allah s.w.t kerana mempermudahkan segala urusan aku. >_<

Pada 22 hingga 24 Jun lepas aku diberi perlepasan  oleh parents aku untuk pergi ke rumah Cik Payung, best friend aku di  Melaka. >_<  Rasa macam tak percaya je parents aku benarkan aku ke sana seorang.  Aku bertolak dari Terminal Bersepadu Selatan (TBS) jam 3 petang. Aku naik bas Transnasional. 
Selama 3 hari 2 malam aku kat rumah Cik Payung. Rasa macam mimpi je weh. 
Aku rasa.. bila aku da makin dewasa ni, kawan-kawan masa aku sekolah dulu banyak yang aku dah lost contact. Walaupun aku dengan dorang duduk dalam kawasan perumahan yang sama. Entah kenapa boleh jadi macam ni. huh.. May be masing-masing sibuk mengejar cita-cita di menara ganding kan? >_< 
Thanks sebab sudi meluangkan masa untuk baca entry ni. Assalamualaikum.

*p/s : maaf entry ni hanya luahan hati ckj huhu.. 

27 ulasan :

  1. wah , ada hikmahnya buat kerja first minutes .
    kalau last minute , semua kelam kebut . kui3~

    BalasPadam
  2. siap keje blh rilek2, siap g jalan2 lg... hehee xD

    BalasPadam
  3. Bersusah-susah dahulu..

    Bersenang-senang kemudian.. ^_^

    BalasPadam
  4. first time dgr first minute. bagus2. amalkan selalu.

    mmgla bila dh keja lagi la masing2 wat hal sendiri. langsung lost contact. :)

    BalasPadam
  5. hahaha , jeles CP dengar , CP jeles dengan owg yang buat kejer 1st min nih *even 1st time dgr*

    tapi CP tak pernah kowt , hahaha , sume nak las minit even dah start 1st minit ... ckj paham tak apew yang CP cakap nih ?? hehehehe ~

    BalasPadam
  6. suka last minute sebab hasil kerja macam lebih baik...hahahhaa :P

    BalasPadam
  7. singgah sini bace entry jap !

    BalasPadam
  8. terbaikk, sokong keje first minute ^^

    BalasPadam
  9. larh...
    awat xgtaw mai melaka..
    boleh jumpa ary^^

    BalasPadam
  10. da siap boleh jln2. hehe. best la ckj :)

    BalasPadam
  11. hehehe kerja siap shar90... memang slamber ar nak jalan2 dengan girangnyer.. :P

    BalasPadam
  12. Insya Allah Chic Na...

    huh iya ka? sedihnyer.. :'(

    BalasPadam
  13. hehehe kalau cweet pinky jeles cp kena start buat kerja first minute.. baru la tak jeles.. iya da?

    paham la.. sebab cp buat first minute tapi benti tgh jlan.. then buat last minute..

    BalasPadam
  14. ehehehe betul gak tu casablander.. sebab bila da last minute kita akan serius buat kerja... :)

    BalasPadam
  15. heheheh thanks caliph shuriken... ckj pun sokong kerja first minute ni.. :)

    BalasPadam
  16. ler.. mana ckj tau ary_lee duk melaka.. huhu.. kalau tak memang leh jumpa punya la.. huhu..

    BalasPadam
  17. @Cik Kay Jue hehehe , betul tuh betul , hehehehe ~

    BalasPadam
  18. takpe. itu perkara biasa. apa yg penting, kita doakan keselamatan dan semoga kehidupan kawan-kawan kita tu diberkati Allah. :)

    BalasPadam
  19. yup.. itu lah yang sepatutnya.. Ruzzezanie.. :) thanks ingatkan..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)