Sabtu, 5 Mei 2012

Cik Kay Jue Doodle Version

Assalamualaikum. Syukur Alhamdulillah setelah gigih berlatih dengan tekun dan penuh minat beserta fokus yang mendalam, ckj akhirnya dapat juga hasilkan doodle khas untuk diri ckj. Iaitu ckj version doodle yang menggantikan diri ckj yang real life version dalam dunia maya ni. hehehe. Tak tau la pula kalau ada tersama juga dengan orang lain ckj minta maaf secara kebetulan pula sama. Alright ini la muka ckj doodle version.
Boleh pula macam tu ea? haha. Selama ni ckj pinjam gambar dari id kawanimut sebagai gambar profile. Kali ni ckj akan guna gambar karton ckj sendiri. huh! puas hati rasanya. Terima Kasih sangat-sangat pada Wan Hazel dan alieff . Ckj banyak rujuk pada tutorial mereka berdua untuk buat doodle ni. :) 

24 ulasan :

  1. Salam..kjue..sangat ayu.. :) err..mksd akak, doodle ni la,ahahaha.

    Pa pun..memang cantik! terbaik! :)

    BalasPadam
  2. cantik :) mmg kena sabar kalo nk wat doodle...

    BalasPadam
  3. cantik laa ckj... jom tgk blog cik anis.. dh baru ! ^^

    BalasPadam
  4. wow baju jubah bunga2 kemain..hihhi..commeyy~~

    BalasPadam
  5. hehehe ayu ea kak Tinta Lana.. Thanks...

    Alhamdulillah.. jenuh ni nak hasilkan doodle ni..

    BalasPadam
  6. Thanks Haruno Hana 하나.. betul tu kena banyak sabar dan cuba terus mencuba :)

    BalasPadam
  7. Thanks Cik Anis... alright.. nanti ckj terjah blog cik anis ea.. :)

    BalasPadam
  8. hehehe cantik pula tengok orang pakai jubah.. tu yang ckj buat jubah tu kocix!.. :D

    BalasPadam
  9. wah ! comell ..~
    berjubah..ayu gitu..hehe..
    bestnye pandai wt doodle..:)

    BalasPadam
  10. ayuunyee ckj. lawaaa sgt. mari kte berusaha. cayok2 ! ;D

    BalasPadam
  11. thanks ★ aIsyaH ★.. tetiba lak dapat ilham dari Allah nak buat doodle pakai jubah.. :P

    ckj ni masih dalam latihan ★ aIsyaH ★.... ni pun da banyak kali praktis ni.. baru jadi... :)

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.. terima kasih |shuhadaothman|TM.. yup. moh ler kita berusaha untuk hasilkan doodle yang cantik2.. :D

    BalasPadam
  13. ckj pun masa mula-mula tu ingat dodol juga FEDO.. hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)