Rabu, 30 Mei 2012

Wordless Wednesday*29

35 ulasan :

  1. wahhhh. cantik. an. an. an. hehe

    BalasPadam
  2. klu at mlyasia corak pe agaknye ye? boboiboy? haha

    BalasPadam
  3. comel gileee! ahaha. if ad kt mlaysia, ni je la yg org serbu karang :D

    BalasPadam
  4. serius tak sangka. hahaha :D gila comell kott. :D but napa dia tak buat gmbr conan :( huhuh

    BalasPadam
  5. comelnye..semangat nak naik train..tapi kalau dalamnya padat mcm sardin.takmolah.

    BalasPadam
  6. comel plus kreatif kuasa dua puluh empat...an an annn..hehehe

    BalasPadam
  7. sesuai sgt dgn cKj ni, hikk...

    BalasPadam
  8. kiutnye.... msti ramai kanak2 naek tu. hahaha

    BalasPadam
  9. comelnye :) doraemon lagi tu :)

    BalasPadam
  10. Comeynya...kalau budak2 tgk mesti nak naik ni.

    BalasPadam
  11. So cuteeee. cer tempek angry bird pulak. kekeeke ;p

    BalasPadam
  12. Keretapi Doreamon. Nak naik lah . comei

    BalasPadam
  13. DEKAT MANA NI..?KAK BUI NAK NAIK JUGAKLAH..HEHEHE

    BalasPadam
  14. haha. kat malaysia pun ada |shuhadaothman|TM... tapi banyak yang tempek cover iklan... huhu..

    BalasPadam
  15. hehehe ckj tak jumpa pula yang gambar conan Detective Fiqa... :P

    BalasPadam
  16. Cik Anis dan Norzie hany.. mungkin kot.. sebab comel kan.. hehe..

    BalasPadam
  17. hehehe macam tu pula da emeliena... hehe..:)

    BalasPadam
  18. ERYZA dan Bui Junaidi : nak naik? hehehe kalau tak silah kat jepun ni.. hehe..

    BalasPadam
  19. alahai comel gileee! ahaha .. kalo Hello Kitty lagi laa comel .. hehehe

    BalasPadam
  20. comel la train doremon..smgt nk naek..hehe^^

    BalasPadam
  21. weeeeeeeeee ~ doremonn .
    comell sgtt ., bak satuuu !

    BalasPadam
  22. comel kan Hani Shaa? hello kitty nyer tak di temui.. hehe..

    BalasPadam
  23. betul tu ★ aIsyaH ★.. tapi kalau kat dlm train tu macam ikan sadin terus cancel niat ckj... hehe.. tgk pun jadi la.. haha..

    BalasPadam
  24. hehehe kalau ♥ Ain ♥ ni kena g jepun.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)