Isnin, 28 Mei 2012

macam-macam hal

Assalamualaikum. huh... penat betul la.. ckj baru je  balik dari Melaka beberapa jam yang lalu. Ckj temankan mak ckj hantarkan DlaDola mendaftar. DlaDola dapat tawaran sambung belajar di Matrikulasi Melaka. hu.. Ramai betul orang. Jenuh berdiri menunggu. Proses pendaftaran jadi lambat sebab ada sesetengah orang yang suka buat kerja last minute. Data itu tak cukup. Data ini tak cukup. Ada yang tak bayar yuran lagi pun ada. adeh... apa la dorang ni. Yuran bukan sepatutnya bayar bank in ke? huhu.. macam-macam hal.
Syukur Alhamdulillah segala-galanya da berakhir / settle tadi. Ckj mau rehat dulu ea. penat. insya Allah esok ckj reply komen-komen korang dan kunjungan korang. :) 


22 ulasan :

  1. teya tahun lepas daftar matrik okayy jee .. hehe , btw , thniah dia dapat matrik !!

    BalasPadam
  2. tahniah kat dia. pat matrik. hehe.
    rehat yer ckj :) tke care

    BalasPadam
  3. tahniah dpt matrik DiaDola :)
    rest ckup2 ckj. hee ^^

    BalasPadam
  4. entah putryteya.. tapi memang ramai orang tadi.. huhu...

    thanks wish for her... :)

    BalasPadam
  5. thanks Dak Fisha wish for her..


    yup.. thanks.. :)

    BalasPadam
  6. thanks |shuhadaothman|TM... wish for her...

    yup thanks.. :)

    BalasPadam
  7. ckp pasal komen, aku tengok ko ni rajin balas komen pengomen...
    menarik...tpi dorang baca ke apa yg dibalas tu? harapnya dorang subcribe la lps komen. aku kalau komen yg memerlukan jawapan dan aku tau tuan blog jenis balas komen, mungkin aku akan subscribe...

    kalau minat, pasang je Intense debate mcm dalam blog aku tu...senang nak bls2 komen :)

    BalasPadam
  8. tahniah buat adek ckj dpt mtrik.. dekat tempat Hani tuu :)

    BalasPadam
  9. wah..budak2 matrik da continue study..n ramai2 dak2 laen pun same..ser0n0knye..^^

    *berdebar2 menanti hari itu..hehe^^
    *congrats tok adik CKJ tu ea..study2 btol2^^

    BalasPadam
  10. tahniah buat adik CKJ.. hari i mesti dah kuat kot :)

    BalasPadam
  11. thanks APAN..

    fasal balas komen ea..? ckj tak kisah kalau dorg baca or tak komen yang ckj da reply.. ckj reply komen dorh sebagai mark je yang ckj da komen entry dan da bw kat blog dorang.. :)

    Intense debate? yang ada button reply kat bawah setiap komen tu ea? da try buat da.. tapi macam payah la.. sebab dia tak pop window... Insya Allah satu hari nanti ckj akan letak kot.. hehe..

    thanks ea.. :)

    BalasPadam
  12. thanks Hani Shaa wish for her... tu la dekat kan? insya Allah satu hari nanti ckj roger2 hani ea bila da ada kat melaka.. boleh kita jumpa.. nak? hehe..

    BalasPadam
  13. macam tu la nampaknya ★ aIsyaH ★..

    insya Allah Aisyah akan berjaya juga pada hari tu.. dont worry la dear.. hehe..

    thnks for wish.. :)

    BalasPadam
  14. tu antara kelemahan mende tu...popup tu x jadi. da setting dah supaya popup tp new window lak yg jadi...papepun ok la tu... :)

    BalasPadam
  15. tu la ckj pun ada try juga ubah2 setting APAN.. lain pula jadinyer.. hehe.. :)

    hehe thanks.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)