Jumaat, 4 Mei 2012

Press F5

Assalamualaikum. Ckj terjumpa benda yang menarik kat wajah buku. May be ada yang da pernah tengok. It's ok. Ckj nak share juga sebagai koleksi di Kay Jue Blog. :)

Adeh... kalau macam tu sampai bila pun tak settle.. haha.

26 ulasan :

  1. Salam kjue..

    hahahahh, cam shengal,hahaha, tekan hurf F, pastu no 5, tpi, betul juga..mana ada salahnya,hahaha.

    Kesimpulannya, bertanya kalau tidak tahu. Bertanya saja tak cukup, ambillah usaha lebih, tambah pengetahuan dengan banyakkan pembacaan, kutip seberapa banyak pengalaman.

    BalasPadam
  2. F5 = Refresh.
    sampai bila2 pon tak ade effect pape
    lawak betul lar. ckj sihat? rindu lar :) masyeh tau doodle. tuh.

    cer tgk kat new entry fisha :)

    BalasPadam
  3. muehehe..
    cenggituh la sy mse tak celik2 IT lagi..:)

    BalasPadam
  4. aisey, silap tekan tu, hukk...

    BalasPadam
  5. hahaaa
    bengong jeee
    memang la tak jadi kalau tekan button cmtu :D

    BalasPadam
  6. haha...ada ke cenggitu? sampai bila tak abes...hoho

    BalasPadam
  7. Hahahahahaha!!!
    Sy yg buta IT skit bab F5, F2 ni pun tau bnda tu, hahahaha!

    Serius sis tak pernah tgk ni! Terbaik la!

    BalasPadam
  8. hahaha...tekan F5 macam tekan shift +. hahaha.

    BalasPadam
  9. whahahahhaha !!! fucking kidding me ? kihkihkih ! klakor !

    BalasPadam
  10. haha memang pun kak Tinta Lana...

    ckj pun tak pernah terfikir.. tapi betul jugu kan? haha..

    yup u right kak... >_<

    BalasPadam
  11. tau tak pe Dak Fisha.. hahaha..

    memang lawak.. ckj sihat je.. ckj pun rindu kat fisha.. sama2..

    alright i will be there.. :)

    BalasPadam
  12. tak pe faizah husna.. lame2 kita tau la daripada tak tau kan?:)

    BalasPadam
  13. entah Iznie.. hehe.. memang sampai bila pun tak habes..

    BalasPadam
  14. Sis AI : haha itu la fasal .. ini kira teruk bebenor.. haha..

    BalasPadam
  15. HahahahahahaXD
    Ni kes budak baru belajar lah ni^^

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)