Jumaat, 11 Mei 2012

Sepetang bersama Bos

Assalamualaikum. Sebenarnya benda ni tak dirancang pun. Tiba-tiba je. Ceritanya begini..

Memandangkan tinggal lagi seminggu je nak habis praktikal, minggu ni kitaorang da sibuk-sibuk la mau minta cop borang-borang yang poli nak. Termasuk borang pengesahan tamat praktikal. Alright semua borang yang ada kat aku semuanya da siap cop. Terima Kasih sangat2 kat Kak Yatie sebab sudi nilai aku melalui borang-borang yang aku minta Kak Yatie isi. :) tinggal satu borang je lagi tak cop. Dalam 3 hari ni, aku dan kawan2 praktikal aku duk cari bos. Alhamdulillah petang semalam dapat juga cop dan tanda tangan beliau. 
Tak semena-mena kitaorang  kena 'mini interview' dengan bos. Nasib baik semuanya boleh jawab. :) Tiba-tiba bos ajak kuar minum pula petang semalam. Katanya takut tak sempat jumpa next week. Apa lagi kita orang on je. hehe. Lama juga duk kat cafe tu berbual-bual dengan bos. Bagi aku bos ni supporting orangnya, cuma bila bekerja tu kena la tegaskan. hehe. :)

Alhamdulillah settle sudah bab cop mengecop ni. Sekarang tinggal mau siapkan report dan habiskan lagi seminggu je praktikal. huhu.. sedih la pula.. 

20 ulasan :

  1. Salam..kjue..satu je soalan akak..

    best tak praktikal? :) secara overallnya.

    BalasPadam
  2. best dpt bos supporting mcm tu kan.. slamat mnghabiskan praktikal! =)

    BalasPadam
  3. wah...bos blanja minum...baik cam fisio yg ayu ikut jugak:)

    BalasPadam
  4. wah..bestnye dah nak hbs..tahniah ckj..:)

    BalasPadam
  5. best la jga kak Tinta Lana.. kadang2 bosan.. haha..

    BalasPadam
  6. yup memang FARHAN.. alright thank... :)

    BalasPadam
  7. yup memang da nak habis Jahidih Saili.. tgh pening ni mcam mana mau cukupkan report yang tak cukup 2 bab lgi ni.. huhu..

    thanks for wish..

    BalasPadam
  8. ohh..same la yek

    alhamduillah, nak abes da

    BalasPadam
  9. so nice.. slalu klau cmni, bila dh grad & nk apply keje kt tempat yg sama, peluang agak cerah ^^

    BalasPadam
  10. best nyer da nak abes pratikal .. hehee

    BalasPadam
  11. yup sama la kita en. shafiQ.. Alhamdulillah dah nak habis da.. :)

    BalasPadam
  12. betul tu caliph shuriken.. ckj ada juga fikir macam tu.. tengok ar macam mana.. :)

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah Hani Shaa.. best la juga.. tapi kena siap kan report pula lepas ni.. huhu..

    BalasPadam
  14. wah, sporting nya bos CKJ. best klu dapat bos mcm tu. dulu sy prktikal, bos x bepe nak sporting. Agak bosan. hehe. btw, alhamdulillah dah abeh pun praktikal.

    BalasPadam
  15. tu la Dalila Diela.. alhamdulillah la.. :) tu la da nak habis da akhirnya... :)

    BalasPadam
  16. sporting dan tegas bertempat. yeah! :D

    BalasPadam
  17. wah..bestla dpt bos sporting..hhehe..~

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)