Selasa, 1 Mei 2012

Keajaiban Azan

Assalamuaikum. Semalam aku search video di youtbe lagi. Niat asal mau cari lagu-lagu yang slow melodinya buat penenang hati yang dukacita ni. Sekali lagi aku Allah tunjukkan cara lain untuk aku tenangkan dijiwa ni. Aku terjumpa video ni. Subhanallah! Betapa... Tak tau aku mau luahkan dengan kata-kata tentang keajaiban Azan. 
Subhanallah! Sesungguhnya azan itu tak berhenti berkumandang dibumi 24 jam menyeru nama Allah s.w.t. terus menerus, bersambung- sambungan di antara daerah, negeri,  dan negara. Subhanallah Allah Maha Kuasa, Maha Agung. :)

21 ulasan :

  1. wa'alaikumussalam. azan terus menerus berkumandang. Maha Suci Allah. manusia terus menerus menyeru ke arah kebaikan. mudah2han semakin ramai manusia yang mndirikan dan memelihara solat. aaaamiiin :) nice share ^^,

    BalasPadam
  2. thanks yea. ats perkongsian ini.. Allah maha besar..

    BalasPadam
  3. subhanallah...Agungnya kebesaran Allah..

    BalasPadam
  4. mmg azan non stop di dunia ini..sbb kan masa tiap tmpat kan bbeza , dan Allah mmg maha bijaksana :)

    BalasPadam
  5. percaturan tuhan, indahnya.. :)

    BalasPadam
  6. subhanallah :)

    *sy pnah tgk vid ni last year...

    BalasPadam
  7. mee penah tgk vdeo nih sbelum nihh .. mee tgk dekat tv kot .. azan tak brhenti kan ? dy macam bersambung2 .. haihh .. subhanallahh ... kebesaran Allah ...

    BalasPadam
  8. pernah tgk video ni. ustaz sy yg tunjuk. kagum sangat dgn kekuasaan Allah SWT.

    time kasih ckj. fisha downloads video ni.hehe.

    BalasPadam
  9. subhanallah...thnx 4 sharing

    BalasPadam
  10. ckj pun harap macm tu la hendaknya ciksukaberangan... Amin~~~

    thanks.. :)

    BalasPadam
  11. sama-sama Dak Fisha.. wah siap download lagi tul.. :)

    BalasPadam
  12. :') maha suci Allah... smua mahluk memuji kebesaranNya...

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)