Ahad, 20 Mei 2012

Yeay Doodle Cik Kay Jue da ada teman..!

Assalamualaikum. Petang tadi bosan-bosan aku pun try la buat doodle lagi. Asyik buat doodle perempuan je kan? Aku try pula buat doodle lelaki. hehehe. Tengok ni..
Acam ? ok tak? aku buntu da mau lukis muka dia. hehe. agak senget sikitkan badan dia.. iya dak?

41 ulasan :

  1. wah... banyak hensem... heee
    pandai cik kay jue buat doodle... XD

    BalasPadam
  2. Salam..maaf..

    bila akak tgk muka dia..akak trus teringt iron-man.. T____T

    akak pun tatau knapa imaginasi akak smpai kesitu..

    hik3

    BalasPadam
  3. wauu ! segaknyee. nak teman jugak :)

    BalasPadam
  4. wah!alim gitu bila dila tgk..hensem2..hehe.pandai ckj buat doodle lelaki..dila still xreti..

    BalasPadam
  5. pakai serban lgi tu.. segak.... CKJ tambah la janggut skit.. kih3.. ;P

    BalasPadam
  6. comel laa...pandainyerr wt doodle..^_^

    BalasPadam
  7. waaa , comelnye , sesuai dengan ckj . nak satu ! hehe

    BalasPadam
  8. wa'alaikumussalam. kacakkkk. alim. huhu sejuk mata memandang :D

    BalasPadam
  9. wow.cantik.tp simple..not bad for 1st try kan ckj?..try la buat lg..sronok tgk kesungguhan ckj..

    BalasPadam
  10. muka die hensemm laa..kih2..
    nnti lukis doodle kite plakk yg lagi hensem..hahaha~

    BalasPadam
  11. elok la, teman dy cinta sunnah

    BalasPadam
  12. ensem laa.. mata ada cahaya mcm shin chan tapi xde janggut jaa, hikk...

    BalasPadam
  13. cantiknye..pandai ckj buat..sy baru update photoshop..buatnye xreti2..hehe :)

    terbaekk la..!*thumbs up ^^

    BalasPadam
  14. nak komen sikit boleh?hehe
    badan dia tu besar sangt..mungkin boleh kecikkan sikit.. ^_^

    p/s: just my opinion.. ^)^

    BalasPadam
  15. terima kasih shar90.. ckj baru je belajar buat doodle lelaki.. tak la pandai macam shar90 buat.. :)

    BalasPadam
  16. hahaha tak pe kak Tinta Lana.. ckj pun buntu mau lukis muka dia.. tu la agaknya akak boleh fikir iron-man.. :P

    BalasPadam
  17. terima kasih |shuhadaothman|TM... ce shuhada try buat lak.. hehe.. mesti lagi segak drp ckj nyer.. :)

    BalasPadam
  18. ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : Alhamdulillah nampak juga alimnyer.. hehe.. terima kasih dila... hehe.. ckj pun msih belajr lgi buat doodle ni..

    BalasPadam
  19. hehehe malu la jaakechik.. ckj buat tak lawa.. masih belajar lagi... :)

    BalasPadam
  20. hehehe memang ckj ada fikir mau letak janggut FARHAN.. tapi ckj tak tau lukis janggut.. huhu..

    BalasPadam
  21. terima kasih Cik Yaya... ni first time buat doodle lelaki.. :)

    BalasPadam
  22. Thanks putryteya... sesuai ka? hehe.. alhamdulillah... nak satu? ckj ni masih kena banyak praktiks lagi ...

    BalasPadam
  23. hehehe terima kasih ciksukaberangan... :) Alhamdulillah..

    BalasPadam
  24. tergugat iman Hanamiko Sakura?? uih.. bahaya ni..haha

    BalasPadam
  25. terima kasih coklat susu.. tu la 1st time.. hehe..

    BalasPadam
  26. hehehe insya Allah FarhanahAdzlan.. masih baru lgi ni ckj dlm buat2 doodle ni..

    BalasPadam
  27. hehehe Alhamdulillah en. shafiQ.. macam tu la hendaknya.. :)

    BalasPadam
  28. terima kasih ★ aIsyaH ★.. ckj pun belajar dr tutorial otai2 doodle.. :)

    BalasPadam
  29. tu la badan dia besar ea Ckin Kembaq? hehe.. ckj tak dapt nak agak.. hehe.. thnks sebab tegur.. :)

    BalasPadam
  30. wah... banyak sengak woo... heee
    pandai cik kay jue buat doodle... :D

    BalasPadam
  31. terima kasih Hani Shaa... baru belajar sikit2 ni.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)