Ahad, 20 Mei 2012

Jem

Assalamualaikum. Sebenarnya banyak benda yang aku mau cerita di Kay Jue Blog ni. Tapi entah la aku punya otak macam terkena kejutan pula  lepas habis LI ni.. macam kena kejutan elektrik gitu.. hahaha..
rasanya kena break kejap... kot. kasi dia relax dulu. Macam jem. huh... 

*p/s: Korang pernah rasa macam ni tak?


19 ulasan :

  1. ingatkan jem ape tadi. need a rest la tu ckj. hee :)

    BalasPadam
  2. xper2..relak2 dulu..bahaya tu kena kejutan elektrik..hehe..^^

    BalasPadam
  3. haha penah rasa lah mcm ckj :) grrrrrrr

    BalasPadam
  4. Ardini Izzati dan |shuhadaothman|TM: tu la memang kena break kejap ni.. kasi dia tenang... hehe..

    BalasPadam
  5. tidur zulhilmi tempoyak? huhu.. ckj jenis yang tak suka tidur la..

    BalasPadam
  6. hahaha yup sis92.. terover sudeh.. haha..

    BalasPadam
  7. pernah coklat susu? apa yang coklat susu buat?

    BalasPadam
  8. rehat tu perlu tau CKJ.kalau non stop memang jem lah kan

    BalasPadam
  9. kena rehat2 dgn kit kat tuu, hikk...

    BalasPadam
  10. tu la Azhafizah[フィザ] dia macam shoot sikit lepas habis praktikal hehe..

    BalasPadam
  11. wah sedap la kit kat caliph shuriken.. nak.. hehe.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)