Rabu, 2 Mei 2012

Wordless Wednesday*25


21 ulasan :

  1. ngantuk ke bosan ni??

    HAHAHA

    BalasPadam
  2. huhoo.. x moo laa mcm nie.. happy2 slalu yea.. :)

    BalasPadam
  3. mood memang hepi fArAh kUchEnGg.. pemikiran je low sikit.. hehe :P

    BalasPadam
  4. haiyak! mcm org putus cinta . hahaha

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum..

    Kjue!! Kenapa?Ada org kacau kjue ek?meh akak wachaaaa sama dia,hahahaha. over lak,hahaha.

    Dah2, chill2, rilex, cool, think happy things, aaaa..sebenarnya nak ckp, thank you bnyk2, sebab jenguk,singgah,komen kat blog akk,hahaaha, tetiba tukr topik,hehehe.

    Kjue tak gi lgi ea book fair?yela, Bersih tu menyibokkan hjg mngu lalu? Takpa,kan smpai ahad ni? ada masa lagi :)

    Jaga kesihatan baik2 kjue :) kesihatan fizikal, dan kesihatan emosi,hihihi, sayang dia!

    BalasPadam
  6. kecian dia, letih minda agaknya...

    BalasPadam
  7. putus cinta my eyes for shine?? uih.. tidak sama sekali.. hehehe..

    BalasPadam
  8. -SUPERGIRL- : memikirkan apa la nasib report practical ckj tu...

    BalasPadam
  9. waalaikumussalam kak Tinta Lana! hehehe.. tak de apa pun kak.. juz tengah pening ni fikir nak cukupkan bahan2 report ni.. lagi dua bab tak cukup.. huhuhu...

    welcome kak.. hehehehe..

    yup tak pergi lag bookfair kak.. menyibok betul bersih tu... org srh buat kat stadium dia nak juga buat kat dataran.. last parents tak kasi keluar weekend lps.. huhuhu.. ckj pergi sabtu ni kak.. insya Allah.. :)

    alright.. thanks kak lana ats nasihatnya.. love u... >_<

    BalasPadam
  10. betul3 minda ckj letih la caliph shuriken.. fikir... hehehe..

    BalasPadam
  11. Alalala, bosan ke ni sis.. Takpe, takpe.. Ce cri aktiviti skit..

    BalasPadam
  12. boring...tak tahu nak buat apa..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)