Khamis, 24 Mei 2012

Nauzubillah Hanya SEBARIS LIRIK boleh membawa kita kepada Kekufuran!


Hati-hati dengan lirik lagu yang dinyanyikan. Jarum halus yang boleh merosakkan akidah. Berkongsi (SHARE) Tanda Ambil Berat! 

Info tulus dari : Acik Ita 

26 ulasan :

  1. thanks utk peringatn.naseb la cendol pn x layan sgt lagu2 brueno mars

    BalasPadam
  2. Lagu ni best. Tapi tak sangka pulak sbb dinie tak ingat part yang atas tu. Ya Allah! Thanks share, CKJ.

    BalasPadam
  3. sometimes , mmg tak sedar :)

    BalasPadam
  4. na'uzubillah..nasib xsuka sgt dgr lgu omputih..huhu..

    BalasPadam
  5. dah kalau nyanyi tapi dop pahe? memang bole terjerumus lah kan. thankyou CKJ! :)

    BalasPadam
  6. nauzubillah..~

    tak suka lagu inggeris ni sbb xphm hehe..tp kalo maher zain punya lagu akan sedaya upaya utk memahaminya..hehe^^..~

    BalasPadam
  7. na'uzubillah..Hani pun xsuka sgt dgr lgu omputih..huhu.. sebab kadang memang x paham lirik nya ..

    BalasPadam
  8. dulu ramai yg suka set lagu ni jd ringtone.. pastu kuar kes ni, bru diorg tukar lagu lain..

    *klau best cmner pun satu2 lagu, sy akan view dulu liriknya ^^

    BalasPadam
  9. Huhu. Tak lyan bruno mars. Hehe. Anyway, thanks for sharing ^^

    BalasPadam
  10. welcome cendol.. nasib baik cendol terselamat.. :)

    BalasPadam
  11. tu la Ardini Izzati ckj pun baru tau... huhu.. welcome dear..:)

    BalasPadam
  12. tu la tanpa kita sedap kan zera eira? welcome..

    BalasPadam
  13. hehehe sama la ★ aIsyaH ★.. ckj pun suka lagi maher zain.. :)

    BalasPadam
  14. tu la Hani Shaa.. kadang2 rentak dia best... liriknya tak faham.. huhu

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)