Jumaat, 25 Mei 2012

My Id Card..

Assalamualaikum. huhu.. ini pun kira entry terlupa nak view.. huhu.. beberapa minggu yang lepas ckj ada join lebih kurang macam segmen kot. Kat fb. Group We Love Art. kalau korang nak join group tu boleh klik sini. best. Reka ID card sendiri.  Ini dia ID card yang ckj reka..
huhu serius! ckj punya paling tak lawa. Mereka-mereka punya semua hebat! timbul pula rasa malu nak post arts ckj kat group tu. Ckj suka lepak kat group ni bila on fb. :) best.. dapat tengok atrs mereka yang otai arts.. :)

36 ulasan :

  1. wahh, lawa! ckj memang kreatif.. :)

    BalasPadam
  2. waaa, comei je ckj. mcm best je leh wt id sendri :)

    BalasPadam
  3. xpe..ckj punye ttp cantik! :)
    cute jer tu...

    BalasPadam
  4. lawa lah . mne ada tak lawa .
    cik kay jue ada bakat ni :)
    comel ...

    BalasPadam
  5. simple, kemas, kreatif.. lawa id card ni ^^

    *sy xde en3 artwork, so x bole ping en3 kt situ, huh...

    BalasPadam
  6. wah rajinnya dia..sis sebenarnya segan tau kt WLA tu. diorang sume kira otai2..huhu

    BalasPadam
  7. Nampak comel dan kreatif ID card CKJ tu :) hee.

    BalasPadam
  8. hehee... comel2... org berseni buat ape je comel xD

    BalasPadam
  9. saya pun suka lepak dekat group tu ^_^

    BalasPadam
  10. Ya Allah . lamanya tak trjah sini . rindu :) lawa apa.. :) colour biru :)

    BalasPadam
  11. Salam..seperti selalu..kjue punya, comel! >_<

    Rumah kat sblh ladang gandung ek?bukan ldg mengandung? hik3,gelak cumeyl2, <_< hehehe

    BalasPadam
  12. comel ape id card awak tu :)

    BalasPadam
  13. wooww...comey lah... ^_^ nk Id cm 2 gak... huhu

    BalasPadam
  14. thanks |shuhadaothman|TM... shu pun boleh buat.. tak susah pun.. :)

    BalasPadam
  15. cuba Amalina Ulya tengok kat group we love arts... lagi lawa... :)


    thnks.. :)

    BalasPadam
  16. comel la..bertambah2 comel sbb kaler biru..my fav kaler..hehe.. i give u 5 stars la..^^

    BalasPadam
  17. thnks uncHa.. tu la ckj pun segan... huhu..

    BalasPadam
  18. berseni ke shar90? huhu.. main letak2 je.. Shar90 lgi berseni...

    Thanks..

    BalasPadam
  19. nurul syuhada! lama tak nampak... busy ea? hehe.. Thanks.. ckj suke warna bru.. :)

    BalasPadam
  20. syukur Alhamdulillah kak Tinta Lana... kalau kak lana tgk kat group we love arts, masih byak lagi yang lawa2 dr ckj ounya.. :)

    bukan la kak.. huhu..

    BalasPadam
  21. thanks ChEnTA LiEYza.. try la buat tak susah pun.. :)

    BalasPadam
  22. wah nak buat jugak la ^ _ ^

    BalasPadam
  23. Cantik....
    Warne biru lak tu...^^

    BalasPadam
  24. try la buat syahirah... tak susah pun.. :)

    BalasPadam
  25. waaa.. nampak cantik dan kreatif ID card CKJ tu :) hehe.

    BalasPadam
  26. thanks Hani Shaa.. ckj masih belajr lagi buat bnda2 bnd ni.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)